Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Chcete nám niečo napísať???

Goto down 
+6
Regress
Pattyx
morbid18
frojta
Daver
Sviňa
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
hotfox

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 23. 05. 08

Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeSat Jun 28, 2008 1:12 am

hh 15 Shocked svinovy je vic
Návrat nahoru Goto down
Daver
Admin
Daver

Poeet p?íspivku : 29
Registration date : 21. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeSat Jun 28, 2008 11:11 pm

no nevím, jestli je ti 15, my už jsme v té době brali v jakých pádech se používá mě/mně Smile
Návrat nahoru Goto down
https://renegados.forumczech.com
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 29, 2008 8:53 am

to sem zrovna asi chyběl ve škole bom geek Sleep
Návrat nahoru Goto down
Daver
Admin
Daver

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 29, 2008 5:58 pm

je to poznat Very Happy
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 29, 2008 7:44 pm

chlapi docela mě začínáte znepokojovat Very Happy Basketball
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jul 06, 2008 4:19 pm

Pojďte hrát na S7 Very Happy ať je sranda alien

Jinak co říkáte mému útoku? Razz scratch
Návrat nahoru Goto down
Pattyx

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 11. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 07, 2008 12:18 pm

nejak jsem ten utok nezastihnul, ja to beru tak, ze co jsem nevidel, to jako by nebylo cyclops
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 07, 2008 12:40 pm

Very Happy to buď rád, třeba bys pak mazal účet ze strachu geek jinak jestli chceš může na tebe dojít, napiš mi zprávu jestli chceš být zařazen na kill list pirat ale může se stát že na tebe dojde až později, někteří přišli dřív víš cat
Návrat nahoru Goto down
Daver
Admin
Daver

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 07, 2008 5:42 pm

anebo nedojde, protože nebudeš mít čím útočit Smile
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 07, 2008 7:47 pm

30 sekund, koukněte až na konec, tam je ta pointa Very Happy geek
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jul 07, 2008 7:52 pm

jo a pošlete obranu do 179/-255
scratch budou tam slušný jatka tak hrdiny s sebou Laughing
Návrat nahoru Goto down
Pattyx

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 11. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 9:51 am

tak prijdu k compu a co nevidim, zase nic, jen katapult u snidane Very Happy
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 11:13 am

Very Happy sorry nebyl jsi dostatečně zlobivý, i když slunci bych se rád omluvil...bylo to z mé strany trošku zbabělé (chtěl sem jít "na jistotu") ale můj původní cíl byl conniver (řeknu mu proč dneska nebo zítra) ale posral sem útok (to můžete vidět jak mu došli dvě vlny katapultů ty už sem nestihl zastavit) a musel sem do práce Very Happy tak sem nestíhal no.
Návrat nahoru Goto down
conniver

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 22. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 12:46 pm

No já byl asi dostatečně neposlušný Razz , ale boj je boj patří to k tomu ...
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 12:52 pm

a ruku na srdce není to těd lepší než dlouhé týdny nudy? Very Happy sice mě zničíte a asi i ostatní ale tohle je travián, tak jak sem ho už několikrát poznal, adrenalin atd.
Návrat nahoru Goto down
Patin

Patin

Poeet p?íspivku : 15

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 4:02 pm

konečně rozumná slova..o tom tvém zničení pirat ...ale jinak s tebou souhlasím..jj je to travian a ne taneční lol!
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 4:31 pm

blbý je že nevím na jakou vesnici jdete Very Happy geek scratch nějaká nápoděva?
Návrat nahoru Goto down
Patin

Patin

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 5:30 pm

to je právě ten adrenalin, ne? to by tě jinak nebavilo... Smile já být tebou, tak zaleju betonem celou svou alianci! Laughing
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 5:37 pm

Hm to je nápad Very Happy hele možná bude mír lol!
Návrat nahoru Goto down
Patin

Patin

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 5:42 pm

jj kdo chce mír, chystá válku Laughing
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 6:31 pm

pale tak o tom nic nevím lol!
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 8:29 pm

tak se jen potvrdilo že u vás je taky pár dobrých hráčů Very Happy jinak mojí armádou sem bránil útok _M_ alien
Návrat nahoru Goto down
666terro
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 9:00 pm

Zdar
Jsem původní 666Terrorist z ali Eraser, předával jsem účet. Dělám ovšem občas zástup jednomu hráči Elita.
Please hoďte sem link, co rozbilo Airsoprana.
Díkes
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 9:35 pm

Razz to néšló ubránit. ještě sem zvědavej na hlavní co přikluše Very Happy
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jul 08, 2008 9:37 pm

tak sem prostě házet linky neregistrovaní hráči nemohou...
http: http://travilog.org.ua/cz/1278437/0e61c808c45dd7823dc94913733c1367
http: http://travilog.org.ua/cz/8692978/d6969abc60da8c94980a2cb4ff9beba2

tak si vymaž mezery
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Chcete nám niečo napísať???
Strana 3 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Veřejné fórum-
Přejdi na: