Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Chcete nám niečo napísať???

Goto down 
+6
Regress
Pattyx
morbid18
frojta
Daver
Sviňa
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Anonymní
Anonymní

Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeThu Jun 05, 2008 10:38 am

Anonym napsal:
Jezis to si dela ten hrac srandu, ne? Posle palky na podporu, to snad nemysli vazne, ze ne? A v teto fazi hry stavi palky ktey zerou stejne jako sekery ale maji o 1/3 mensi utok no LOL.. Nehlede na to, ze ted uz by mel mit velkou armu, aby neco dal. haha..

někdo smazal můj příspěvek? Shocked ale co jsem slyšel tak airsoprano je jen tlučhuba lol! cheers
Návrat nahoru Goto down
Daver
Admin
Daver

Poeet p?íspivku : 29
Registration date : 21. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 06, 2008 7:38 am

Anonym napsal:
Jezis to si dela ten hrac srandu, ne? Posle palky na podporu, to snad nemysli vazne, ze ne? A v teto fazi hry stavi palky ktey zerou stejne jako sekery ale maji o 1/3 mensi utok no LOL.. Nehlede na to, ze ted uz by mel mit velkou armu, aby neco dal. haha..
ten nehraje s náma Very Happy
Návrat nahoru Goto down
https://renegados.forumczech.com
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 09, 2008 2:52 pm

Ententýky dva špalíky koho airsoprano pošle na dudlíky. Very Happy study

Naposledy upravil Daver dne Mon Jun 09, 2008 3:02 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 09, 2008 4:46 pm

http://www.acapela-group.com/Greetings/fish-1-107-b9178f3797160

pozdrav pro renegado Very Happy (spojte si tu mezeru mezi www)

geek Basketball

edit: link upraven, soprano je lama Very Happy
Návrat nahoru Goto down
morbid18

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 07. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 09, 2008 6:48 pm

Sleep Sleep Sleep
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jun 11, 2008 12:36 pm

proč na mě útočí _M_ rabbit jen at mi zkusí zničit moje obilné pole level 19!!! a rozzlobím se cat Very Happy Rolling Eyes pig farao king jocolor geek study
Návrat nahoru Goto down
Pattyx

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 11. 06. 08

PříspěvekPředmět: obilne pole lvl 19   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jun 11, 2008 3:39 pm

airsoprano, myslim ze kecas

z faq travianu je
obilne pole stoji na 19 lvl
19lvl = 714 485 dřeva + 918 625 hlíny + 714 485 železo + 204 140 obilnin

na tvem "obrazku" spise fotomontazi jsou sklady o kapacite 640 000 na suroviny a 375 100 obilniny

jestli ti tam ma nikdo neco znicit, tak to bude leda babovicka z pisku, ktera predstavuje fake pole lol!
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jun 11, 2008 3:42 pm

Laughing Razz no dobře no nachytal si mě pale ale dobrá možntáž co? Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sviňa

Sviňa

Poeet p?íspivku : 45

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jun 11, 2008 4:11 pm

Pattyx napsal:
airsoprano, myslim ze kecas

z faq travianu je
obilne pole stoji na 19 lvl
19lvl = 714 485 dřeva + 918 625 hlíny + 714 485 železo + 204 140 obilnin

na tvem "obrazku" spise fotomontazi jsou sklady o kapacite 640 000 na suroviny a 375 100 obilniny

jestli ti tam ma nikdo neco znicit, tak to bude leda babovicka z pisku, ktera predstavuje fake pole lol!

Teoreticky to je možné, ak zbúraš pár budov a používaš zlatky všetko sa dá a okrem toho som mal možnosť vidieť video, ktoré na 99 percent nebolo falošné, nakoľko tám bolo zachtených pár záberov, ktoré mali aj hlavu aj pätu... človek ale v dnešnej dobe nikdy nevie...

Nemám ale dôvod mu v tomto prípade neveriť...

pig
Návrat nahoru Goto down
Pattyx

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 11. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jun 11, 2008 4:30 pm

tak ted uz to vim taky, sel jsem na to s oficialnima cislama travianu, to znamena ze pokud se mu to ted zboura, bude muset zase postavit sklady a sipky atd :-)
Návrat nahoru Goto down
Sviňa

Sviňa

Poeet p?íspivku : 45

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jun 11, 2008 5:35 pm

Pattyx napsal:
tak ted uz to vim taky, sel jsem na to s oficialnima cislama travianu, to znamena ze pokud se mu to ted zboura, bude muset zase postavit sklady a sipky atd :-)

ano... ak bude chcieť zase postaviť lvl 19... Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jun 15, 2008 2:22 pm

už si sem dejte lepší smajlíky...ste fakt amatéři to je hrůza, žádná sranda tady není.
a nemažte moje příspěvky nebo někomu smažu vesnici afro
Návrat nahoru Goto down
Daver
Admin
Daver

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jun 15, 2008 2:44 pm

lol! lol!
jak prosímtě lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 3:57 pm

hele máte u vás v ali nějaké holky (kromě nellušky) ??? mi příjde že moc né co? lol! no asi jsou všechny u nás (pravých chlapů) Basketball farao cat
Návrat nahoru Goto down
frojta

Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 27. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 5:14 pm

me prijde ze ty jsi holka...
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 16, 2008 7:09 pm

Laughing Very Happy no tím hůř až jednoho z vás přejede holka Very Happy Razz
Návrat nahoru Goto down
Daver
Admin
Daver

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeTue Jun 17, 2008 7:29 am

že mě musí vždcky tvůj post rosezmát
Návrat nahoru Goto down
Regress

Regress

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 22. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 21, 2008 5:07 pm

airsopra napsal:
hele máte u vás v ali nějaké holky (kromě nellušky) ??? mi příjde že moc né co? lol! no asi jsou všechny u nás (pravých chlapů) Basketball farao cat

Hmmm, mě táta vždycky učil, že Chlap je hovno u cesty, hlavně ten co se tím honosí.. lol! Cool
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 21, 2008 7:17 pm

jednoho náčelníka velkou hubu už v alianci máme alien cat já jsem ničitel Very Happy
Návrat nahoru Goto down
frojta

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeSun Jun 22, 2008 6:31 pm

a co nicis? zdravi svych vojaku??
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 23, 2008 12:07 am

no už mám 10 000 pálek Cool level 20. takže za chvíli to někdo pořádně schytá alien Basketball
Návrat nahoru Goto down
frojta

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 23, 2008 10:41 pm

aby jsi to neschytal ty sam.... Very Happy ....
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jun 25, 2008 11:11 am

Very Happy tak koukám že u vás to teda "žije" 292 příspěvků lol! asi hodně hráčů je u vás neaktivních a ali táhne tak top 15 ldií. pokud chcete moje nabídka místa v elita 2 pořád platí Laughing Basketball
Návrat nahoru Goto down
Daver
Admin
Daver

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 27, 2008 10:28 pm

njn, u nás to nehrají desetileté děti, které mají hromadu času, my máme i jiné povinnosti ;-)
Návrat nahoru Goto down
airsopra
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 27, 2008 11:35 pm

Cool mě je 15 Basketball a pokud vím tak 10 je svinovi lol! geek
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Chcete nám niečo napísať???   Chcete nám niečo napísať??? - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Chcete nám niečo napísať???
Strana 2 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Veřejné fórum-
Přejdi na: